Reklam

Softonic incelemesi

PSD Telefon Özellikleri Verisi: Telefon Özelliklerini Karşılaştıran Bir Uygulama

PSD Telefon Özellikleri Veri gibatekpro tarafından Lifestyle kategorisi altında geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Uygulama, İşletim Sistemi, İşlemci, Ağ, Görünüm, Ekran, Bellek, Bağlantı, Pil ve Diğer özellikler dahil olmak üzere cep telefonlarının temel özelliklerini ve özelliklerini sağlar. Kolay kaydırma görünümü sayesinde kullanıcılar karşılaştırma yapmak için istedikleri mobil cihaz sayısını seçebilir ve özelliklerini kolayca karşılaştırabilirler.

Uygulama, telif hakkı endişeleri nedeniyle mobil cihazların resimlerini sağlamamaktadır. Kullanıcılar herhangi bir telif hakkı endişesi veya şikayeti için geliştiriciyle iletişime geçebilirler. Uygulama, genellikle 2016'dan bu yana olan son cihazların temel özelliklerini kapsar ve kullanıcıları yeni cihazlar ve özellikleri konusunda güncel tutmak için sık sık güncellemeler yayınlanacaktır. Uygulamanın benzer içerik sağlayan herhangi bir kuruluşla ilişkisi olmadığı ve uygulamadaki verilerin herhangi bir web sitesinden alınmadığı önemlidir. Herhangi bir şikayet için kullanıcılara öncelikle geliştiriciyle iletişime geçmeleri önerilir.

Program diğer dillerde mevcuttur

PSD Phone Specification Data hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer PSD Phone Specification Data denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam